ورود شورای عالی امنیت ملی به «ممنوعالورودی دانشجویان» - دستور جدید برای دانشگاهها صادر شد ...


عبدالله معتمدی در رئیس دانشگاه علامه طباطبایی نشست هماندیشی و گفتوگو با اعضای هیاتعلمی دانشکده علوم اجتماعی به اجرای سند راهبردی دانشگاه در سال جاری و به همین صورت تنظیم سند سال ۱۴۰۲ اشاره کرد و توضیح داد: برنامه راهبردی دانشگاه را در سال آینده به صورت جدی دنبال میکنیم با این تفاوت که برنامههای پیشنهادی هر عضو هیاتعلمی در سال جدید همراه با نظارت ویژه هر گروه بر محتوا، کیفیت و کمیت در جهت اهداف و افزایش دانشگاه علامه طباطبائی خواهد بود.
وی با اشاره به مسائل جاری کشور و دانشگاه افزود: بیش از پنجاه روز هست که در کشور درگیر 1 بحران هستیم.
پیچیدگی موضوع و چند وجهی بودن این بحران که جنبههای مختلف فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و امنیتی را دربر میگیرد، موجب شده هست که دانشگاه رویکردهای متفاوتی را در قبال این بحران پیش بگیرد.
معتمدی در مورد وضعیت معترضان گفت: این معترضان بیشتر از ورودی های مقطع کارشناسی سال های ۱۳۹۹ تا ۱۴۰۱ می باشند که تولدشان در فضای مجازی بوده هست.
عاشق اینترنت می باشند و حتی در این فضا دانشجو شدهاند.
با توجه به اینکه دانشگاه هم محل آموزش هست و هم محل تربیت، باید این هیجانات را به سمت عقلانیت و مسئولیت پذیری هدایت کنیم.
بیشترین نگرانی در این روزها این هست که پیش رفتن فرایند اعتراضات به همین شکل، هشدار دهنده هست و اگر فضای دانشگاه ناامن گردد، هیچکس مسئولیت آن را قبول نمیکند.
وی با تاکید بر اینکه دانشجویان باید در قبال رفتار خود مسئولیت پذیر باشند، افزود: ما باید شرایطی را فراهم کنیم که دانشجو از فضای احساسی و هیجانی به سمت عقلانیت حرکت کند و پشتوانه مستند برای حرف ها و اعتراضات خود داشته باشد.
به هر حال دانشجو باید جامعه پذیری و آداب گفت و گو را یاد بگیرد، انتقادپذیری و تحمل مخالف را تمرین کند و باید بیاموزند به جای نگاه به حرفهای خارج از دانشگاه از درون دانشگاه سخنبگوید.
رئیس دانشگاه علامه طباطبائی با بیان اینکه ما برای حفظ آرامش دانشگاه در کنار گفت و گو، رویکردهای بازدارنده دیگری در پیش گرفتهایم، افزود: اشخاص شاخص این اعتراض ها که پیشتر هم تذکر گرفته بودند برای توضیح به کمیته انضباطی احضار شده اند.
بر اساس مقررات مصوب در سال ۱۳۷۴، به رئیس دانشگاه اجازه داده شده که اگر بخواهد میتواند دانشجویی که به کمیته انضباطی احضار شده هست را از حضور در دانشگاه محروم کند.
معتمدی گفت: به همین صورت بر اساس دستور جدید شورای امنیت ملی، اکنون این اختیار به کمیته انضباطی نیز داده شده هست.
درست هست دانشگاه باید فضایی برای بیان مطالبات دانشجویی و گفت و گو فراهم کند ولی این امر باید همراه با رعایت مقررات دانشگاه از جانب دانشجو اتفاق بیفتد.
وی با شنیدن توصیهها و پیشنهادهای اعضای هئیت علمی دانشکده علوم اجتماعی که بیشتر تاکید بر شنیده شدن دانشجو و نسل جدید داشتند، ادامه داد: به هر حال انتقادهایی مطرح هست ولی چگونگی مواجهه با این نواقص هم مهم هست.
ما در دانشگاه به عنوان معلم و مسئول باید توجه داشته باشیم که این نسل باید آینده کشور را در دست بگیرند تا هم جمهوری و هم اسلامی بودن ایران را ادامه دهند.
بدترین اتفاقی که برای 1 جوان میتواند رخ دهد این هست که از آینده کشور خود ناامید گردد و تمام چیز را سیاه مطلق در نظربگیرد.
ما باید افزایش امید و نقش آفرینی دانشجو در آینده را به عنوان محور گفتوگوهای خود با آنها قرار دهیم.
معتمدی با توجه به موقعیت ویژه ایران در منطقه گفت: غفلت از دشمن و توطئه ایشان برای جمهوری اسلامی در این روزها منطقی نیست و نباید مشکلات را فقط درونی دید.
به هر حال منطقه در موقعیت حساسی هست و نقش آفرینی جمهوری اسلامی به هیچ وجه خوشایند جهان نیست.
این شرایط 1 روزه اتفاق نیفتاده پس اصلاح آن نیز 1 روزه انجام نمی گردد.
تمام باید با عمل به وظایف خود، پای کار باشیم تا بتوانیم در راه اصلاح گام برداریم.

شما می توانید 30 تا 50 میلیون تومان در ماه، از اینترنت درآمد داشته باشید و شغل رویایی خودتان را بسازید ...
برای کسب اطلاعات بیشتر لطفا بر روی بنر زیر کلیک بفرمایید :